Heeft u hulp nodig met uw Windows installatie?
Of wilt u een compleet nieuwe installatie?
Wij helpen u graag!

Windows installatie

Heeft u een computer, maar heeft deze geen besturingssysteem? Wij installeren deze voor u op uw computer. Wij bieden u Windows aan, installeren deze helemaal voor zodat deze gebruiksklaar is en u meteen aan de slag kunt! Dit kan bijvoorbeeld in het geval dat u elders een computer hebt gekocht zonder een Windows installatie. Op dit moment gaat dit om de nieuwste versie van Windows, namelijk Windows 10. 

Wij doen ook herinstallaties van Windows. Dit kan als u een computer heeft met een bestaande Windows installatie, maar als u deze bijvoorbeeld niet meer relevant vind of dat hiervan de opslag te vol staat. Hierbij kunt u kiezen voor de optie om de bestanden te behouden of om alle bestanden van de computer te laten verwijderen. Mocht u alleen een bepaald aantal bestanden willen behouden, dan vragen wij u deze zelf veilig te stellen op een ander medium. 

Het kan ook zijn dat u een verouderde versie van Windows gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld Windows 7 of Windows 8 zijn. Is dit het geval en wilt u liever Windows 10 gebruiken dan kunnen wij uw oude Windows updaten naar Windows 10 met het behouden van de bestanden. In dit geval zorgen wij er ook voor dat er een back-up gemaakt wordt van uw bestanden. Hierbij maken wij een kopie van uw bestanden. Dit doen wij zodat er geen bestanden verloren gaan, mocht er iets misgaan tijdens het upgraden van het systeem. Mocht u alle bestanden niet willen behouden dan is dit ook mogelijk. 

Het is ook mogelijk om een Windows installatie aan te vragen met bepaalde software. Dit kan gaan om bijvoorbeeld Microsoft Office, een virusscanner, PDF toepassingen etc. LET OP! Hier kunnen wel extra kostten aan verbonden zijn. 

Mocht u niet bekend zijn met Windows, dan is er de mogelijkheid om na de Windows installatie nog een kleine uitleg te krijgen over het besturingssysteem. Dit zal gaan om de basis mogelijkheden van het besturingssysteem.