reparatie

Over ons

Veluwe Repair is een computer reparatie bedrijf voor de particuliere doelgroep. Omdat wij een klein bedrijf zijn besteden wij goed en uitgebreid de tijd aan u en uw product. Wij luisteren goed naar wat u graag wil en denken graag mee met u. Hierdoor willen wij graag een beter beeld krijgen over wat u graag wil of over welke problemen de u met uw systeem hebt. Hierbij willen wij samen tot een gepaste oplossing komen. 

Ons team heeft een erg uitgebreide kennis over computers, en wij werken dagelijks met computers. Elke dag lossen wij problemen met computers op en verdiepen wij ons in de nieuwe innovaties op het gebied van technologie, en implementeren wij onze ideeën. 

De werkzaamheden die wij onder andere verrichten zijn het uitvoeren van Windows installaties, virussen verwijderen, computer Apk’s uitvoeren, SSD upgrades, storingen verhelpen en back-ups maken. Mocht er een andere werkzaamheid zijn die een u graag gewenst heeft, dan staan wij hier altijd voor open met goed overleg. 

Ons doel is om u het beste te bieden op het gebied van ICT. Dit willen bij graag behalen door het contact met de u erg goed te onderhouden, en u te ondersteunen waar u dit nodig hebt. Ook als wij een van onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en uitgeleverd aan u, dan kan u nog steeds bij ons terug komen als er verdere problemen ontstaan. Wij staan als team altijd voor u klaar, en bieden u een vooruitstrevende technologische kennis. Veluwe Repair, De computerspecialist op de Veluwe!