Ons Reparatiecentrum in Elburg

Vrijblijvend advies in ons Servicepunt in Elburg

Over ons

VeluweRepair is ontstaan in 2017 met als doel de particulieren markt te voorzien van hoogwaardige computer reparaties.
De oprichters van VeluweRepair hadden veel ervaring met de zakelijke markt en vonden dat dit niveau er ook moest zijn voor de particulieren markt.
Zo hebben wij een eigen Reparatiecentrum met technisch opgeleide monteurs, hebben wij een gratis haal-en breng service en is ons doel om
binnen 1 werkdag een diagnose te hebben en vaak de reparatie te voltooien.
U bent zonder afspraak natuurlijk van harte welkom bij ons Servicepunt in Elburg

Verkoop
Daarnaast merkte we op dat veel particulieren hun laptops uit een folder of krantje kochten voor een stuntprijs en er thuis achter kwamen dat deze toch niet zo snel was.
Waarom geen jong gebruikt zakelijk model dachten we? Voordeliger, Sneller, van betere kwaliteit en veel beter voor het Milieu.
VeluweRepair heeft altijd meer dan 50 laptops op voorraad grotendeels jong gebruikt van degelijke zakelijk kwaliteit maar ook nieuwe laptops van het merk Dell en HP

De garantie afhandeling van de jong gebruikte laptops doen we zelf in ons Reparatiecentrum. Weer een stukje service die we vanuit de zakelijke markt mee hebben genomen naar de particulieren markt ontzorgen!
Vanuit ons Servicepunt demonstreert een medewerker van VeluweRepair de laptop en geeft persoonlijk advies, u kunt het product dus voelen, proberen en weet precies wat u koopt.

Recycling
Vaak heeft u thuis nog oude computer of laptop waar u nog “even” wat foto’s af moet halen en dan kan die weg.
Wij zien dat dit vaak vergeten wordt of men niet weet hoe dit moet.
Wij hebben naast een reparatie service ook een recycling service waarbij u voor verschillende zaken kunt kiezen bijvoorbeeld, uw bestanden op externe harddisk laten zetten voordat uw oude computer of laptop wordt gerecycled of u wilt een bewijs dat u harddisk daad werkelijk vernietigd is.

VeluweRepair doet dit op een andere manier dan veel andere bedrijven dit doen.
Wij vernietigen zelf de harddisken met speciale software waarbij u een certificaat ontvangt die officieel Erkend is in Europa en Amerika zodat er absoluut niet bij de data gekomen kan worden.

Daarnaast demonteren wij zelf volledig de systemen zodat alles netjes gesorteerd kan worden wat weer heel goed voor milieu is.
Mocht de computer of laptop nog na een opknap beurt volledig te gebruiken zijn dan maken wij deze met een nieuwe harddisk/SSD weer klaar voor een ander land.
Wilt u dit liever niet geen probleem, bij de inname wordt gevraagd na uw keuze.

Ons doel is de particulieren markt op de Veluwe te voorzien van hoogwaardige service en snelle laptops en computers.
Uiteraard kunt u ook voor accessoires bij ons terecht!

VeluweRepair – Computerspecialist op de Veluwe