Heeft u een virus?
En wilt u deze laten verwijderen?
Wij helpen u graag!

Virus verwijderen

Heeft u last van virussen op uw computer?, start u computer helemaal niet meer op? of heeft u een erg trage computer?

Er zijn verschillende vormen van virussen. Een verzamelnaam van virussen is Malware, wat staat voor malicious software.

Malware is elke software die gebruikt wordt om computersystemen te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang te krijgen tot private computersystemen. Dit zijn bijvoorbeeld Adware, Trojaanse paarden en Keyloggers. Niet alle malware is schadelijk voor een systeem, maar kan wel erg vervelend zijn.

Een virus op uw computer kan uw computerleven flink beïnvloeden. Een computer virus kan verschillende oorzaken hebben. U heeft bijvoorbeeld schadelijke software geïnstalleerd, een schadelijke website bezocht of schadelijke bestanden gedownload vanaf het internet. Het verwijderen van het virus kan vaak een tijdrovende klus zijn.
Wij van Veluwe Repair lossen dit voor u op!

Wij van Veluwe Repair schonen uw computer weer op zodat deze weer snel en virusvrij is.
hierbij bieden wij ook de optie om een virusscanner op uw computer te installeren. Deze scant de computer op mogelijke gevaren en lost deze in de meeste gevallen ook voor u op. Indien u door ons een virusscanner op uw computer wil laten zetten dan kan dit wel extra kostten met zich mee brengen.

Verder willen wij u meegeven dat virussen niet alleen verspreid worden via het zoeken op internet, maar ook via e-mail. Let er hierbij op dat u geen onbekende bestanden opent, of dat u niet zomaar een link of bestand aanklikt van een onbekende afzender. Dit verkleint de kans op virussen al voor een groot deel.