Jong gebruikte Laptops en PC’s

Snelle en krachtige laptops en PC’s
voor een mooie prijs met garantie

Jong gebruikte Laptop en PC’s

Snelle en krachtige laptops en PC’s voor een mooie prijs met garantie

Nieuwe of jong gebruikte laptops

Wij verkopen nieuwe en jong gebruikte laptops. De jong gebruikte laptops zijn tweede hands laptops die een nieuw leven krijgen. Wij zetten hier een nieuwe Windows installatie op en maken deze gebruiksklaar. Deze laptops worden dan voor een mooie prijs weer verkocht. De nieuwe laptops leveren wij met de keuzes zonder af geïnstalleerde installatie of een gebruiksklare laptop. De keuze van een gebruiksklare laptop heeft wel een kleine meerprijs dan een laptop zonder af geïnstalleerde installatie.

Nieuwe of jong gebruikte computers

Wij verkopen nieuwe en jong gebruikte computers. De jong gebruikte computers zijn tweede hands computers die een nieuw leven krijgen. Wij zetten hier een nieuwe Windows installatie op en maken deze gebruiksklaar. Deze computers worden dan voor een mooie prijs weer verkocht. De nieuwe computers leveren wij met de keuzes zonder af geïnstalleerde installatie of een gebruiksklare computer. De keuze van een gebruiksklare computer heeft wel een kleine meerprijs dan een computer zonder af geïnstalleerde installatie.

Antivirus

Heeft u problemen met uw computer en vermoed u dat het gaat om een virus? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u ESET Antivirus aan. Dit is een professioneel antivirus pakket. En dit voor een goede prijs. ESET Antivirus biedt u onder andere de opties voor multi-platform bescherming, veilig online bankieren, beveiliging van je slimme apparaten, privacybescherming, anti-diefstal, minimaal stroomverbruik en een snelle en eenvoudige installatie. ESET heeft een erg uitgebreide kennis van de hedendaagse virussen, malware en ransomware en houden deze dagelijks up to date. Hierdoor verkleint het de kans dat u getroffen wordt door een virus.

Microsoft 365 & Office 2019

Wij bieden verschillende versies van Microsoft 365 aan. Dit bevat onder andere Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Publisher, Access, OneDrive (inclusief opslag ruimte) en Skype. Wij bieden onder andere een familie pakket en een persoonlijk pakket etc. De keuze die u maakt zal ook de prijs bepalen. Microsoft 365 is een abonnement waarbij de software altijd up to date blijft. U heeft hierdoor niet het probleem dat de software verouderd.
Microsoft 365 is geschikt voor Windows, macOS, iOS en Android. Bij het Microsoft abonnement zit ook doorlopende technische ondersteuning inbegrepen. Ook bieden wij Office 2019 aan, dit pakket is voor een eenmalig aankoopbedrag zonder abonnement.

Back-up

Wilt u het verliezen van uw bestanden voorkomen? Daar hebben wij een oplossing voor! Wij bieden u Acronis aan. Acronis is een back-up software die van uw systeem een back-up maakt die op een later tijdstip weer teruggezet kan worden. Hierbij kan een specifieke tijd per dag, per week, per maand etc worden aangegeven wanneer de back-up gemaakt moet worden, maar er is ook de mogelijkheid om alleen een back-up uit te voeren wanneer u dat wil. Wij leveren voor Acronis verschillende mogelijkheden. Een los pakket voor een vaste prijs, of pakketten op abonnementsbasis die per jaar betaald moeten worden. Bij de pakketten op abonnementsbasis zit ook cloud opslag inbegrepen waarnaar de software de back-up automatisch upload.

Windows

Wij bieden verschillende versies van Microsoft Windows 10 aan. Dit kan gaan om de Home editie, pro etc. De keuze van het pakket zal ook de prijs bepalen. Bij het aanschaffen van Windows 10 bij ons bieden wij ook de mogelijkheid om deze voor u te installeren. Dit kan op een apparaat dat u zelf hebt aangeschaft zonder Windows, maar ook bij een apparaat dat u bij ons aanschaft zonder Windows. Dit zijn vaak jong gebruikte computers of laptops. Ook bieden wij na de installatie van Windows een eventuele uitleg over Windows als u dit graag wilt.

Kabels

Heeft u een kabel nodig voor uw beeldscherm, tv of mobiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten data en beeld kabels op voorraad zodat u zo snel mogelijk aan de slag kan. Wij hebben daarbij ook omvormers liggen, zodat u bijvoorbeeld een normale HDMI kabel kan omzetten naar Mini HDMI. Hebben wij u specifieke kabel niet? Dan helpen wij u graag met specifieke items en bestellen deze graag voor u.

Wifi

Heeft u wifi apparatuur nodig? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten internet apparatuur aan. Dit gaat om routers, switches, wifi versterkers, wifi ontvangers etc. Wij verhelpen zo onder andere uw zwakke internet signaal, trage verbindingen of helpen u bij een nieuwe netwerk omgeving. Op basis van wat u wil gaan wij samen met u een passende oplossing met passende apparatuur zoeken zodat u straks weer snel aan het werk kan met een snelle verbinding.

Accessoires

Wij leveren verschillende computer accessoires van verschillende merken. Zo verkopen wij computer muizen, toetsenborden, webcams, monitoren etc. Wij hebben een diverse voorraad die wij bieden aan u. Mocht uw keuze hier niet tussenzit, vraag gerust aan een van onze medewerkers of wij dit product kunnen leveren. Wij helpen u graag met specifieke items en bestellen deze graag voor u.

Onderdelen

Wij leveren diverse computer onderdelen om uw huidige of nieuwe computer compleet te maken, daarbij geven wij ook advies over wat u het beste op dat moment kan halen en waarom. Verder leveren wij de dienst om uw systeem hier te laten upgraden en zorgen wij er ook voor dat de software van uw computer up-to-date en getest is.