Wilt u uw traditionele harde schijf laten vervangen door een SSD?
Of wilt u uw opslag uitbreiden met een SSD?
Wij helpen u graag!

SSD upgrade

Heeft u op dit moment een computer of laptop met een traditionele harde schijf? En vind u deze erg traag? Veel mensen kopen dan een nieuwe computer/laptop om dit op te lossen. Dit kan ook opgelost worden zonder aanschaf van een nieuwe computer/laptop. De oplossing die wij hierin bieden is te upgraden naar een SSD.

Wat is nu een SSD vraagt u zicht af? Een SSD is een opslag medium zonder bewegende onderdelen. Hierdoor is het een sneller type opslag dan de traditionele harde schijf. Hierdoor heb je een aantal voordelen zoals een snellere opstarttijd van het systeem en van de programma’s op het systeem.

Bij ons kunt u dan ook een nieuwe SSD aanschaffen, met daarbij onze inbouw service.

Bij deze upgrade bieden wij ook de mogelijkheid om gegevens van uw oude harde schijf over te zetten naar de SSD. Hierdoor lijkt het alsof er niks is verandert, behalve de snelheid waarmee uw computer/laptop zal werken.

Een andere mogelijkheid is om in plaats van uw oude harde schijf de SDD erin te plaatsen zonder dat er gegevens van uw oude harde schijf over worden gezet, maar dan met een schone Windows 10 installatie. Hierdoor krijgt u het gevoel alsof u een nieuwe systeem heeft zonder de bijbehorende kosten van een compleet nieuw systeem.