Heeft u een probleem met uw laptop in Wezep?

Heeft u problemen met uw laptop in de regio Wezep, VeluweRepair lost al uw laptop problemen op. Wij halen u laptop kosten loos op en brengen deze ook weer retour zodat wij de reparatie in ons reparatiecentrum kunnen uitvoeren. Wilt u de laptop toch liever brengen dat kan parkeren kan voor de deur, wel vragen wij u een afspraak te maken. Of u laptop niet meer opstart of u laptop nu traag is geworden VeluweRepair lost het voor u op. Ook leveren wij software zoals Anti-Virus, Accu’s, Adapters en vervangen wij beeldschermen. VeluweRepair is de laptopspecialist in de regio Wezep, met een team van specialisten is u reparatie vaak binnen 1 werkdag opgelost.


Waar wacht u nog op?

-0525 21 60 09

Waar wacht u nog op? -0525-21 60 09

Ons doel

Ons doel is om u het beste te bieden op het gebied van laptops. Dit willen bij graag behalen door het contact met de u erg goed te onderhouden, en u te ondersteunen waar u dit nodig hebt. Ook als wij een van onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en uitgeleverd aan u, dan kan u nog steeds bij ons terug komen als er verdere problemen ontstaan. Wij staan als team altijd voor u klaar, en bieden u een vooruitstrevende kennis. VeluweRepair, De laptopspecialist in Wezep!

Ons reparatiecentrum

Ons reparatiecentrum is voorzien van de beste technische gereedschappen om u laptop vakkundig te repareren. Ook worden onze monteurs constant bijgeschoold zodat ze altijd op hoogte zijn van de actuele technieken. Daardoor kunnen wij vaak binnen 1 werkdag uw laptop weer in orde hebben. Ons reparatiecentrum is gevestigd in Elburg, maar omdat dat niet voor iedereen makkelijk te bereiken is. Kunt bij ons gebruik maken van een gratis haal-en breng service in de regio Wezep!

Gratis haal-en breng service

Snelle service

Gemiddeld binnen 1 werkdag gereed
Door ons eigen reparatiecentrum en vakkundige monteurs
is uw reparatie vaak binnen 1 werkdag klaar

Haal-en Breng service

Volledig Gratis

Wij halen u apparaat gratis op en brengen deze ook weer retour

Reparatiecentrum

Met vakkundige monteurs

In ons eigen reparatiecentrum kunnen wij vakkundig u apparaat repareren

Advies

Persoonlijk advies

Wij geven u advies bij het aanschaffen van apparatuur of de mogelijke reparatie opties.

Parkeren

Kan bij ons voor de deur

U kunt bij ons voor de deur parkeren

Ruim assortiment

Van kabel tot laptop
Wij hebben een ruim assortiment computers en randapparatuur
van nieuw tot jong gebruikt