Problemen met uw laptop in Ermelo?

Heeft u problemen met uw laptop in de regio Ermelo, VeluweRepair lost al uw laptop problemen op. Wij halen u laptop kosten loos op en brengen deze ook weer retour zodat wij de reparatie in ons reparatiecentrum kunnen uitvoeren. Wilt u de laptop toch liever brengen dat kan parkeren kan voor de deur, wel vragen wij u een afspraak te maken. Of u laptop nu traag is geworden of helemaal niet meer opstart VeluweRepair lost het voor u op. Ook repareren wij defect schermen en leveren wij accu’s en adapters. VeluweRepair is de laptop specialist in de regio Ermelo, met een team van specialisten is u reparatie vaak binnen 1 werkdag opgelost.

Waar wacht u nog op? 0525-21 60 09


Waar wacht u nog op?

0525 21 60 09

Ons doel

Ons doel is om u snel en vakkundig te helpen op het gebied van laptops. Dit willen bij graag behalen door het contact met de u erg goed te onderhouden, en u te ondersteunen waar u dit nodig hebt. Ook als wij een van onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en uitgeleverd aan u, dan kan u nog steeds bij ons terug komen als er verdere problemen ontstaan. Wij staan als team altijd voor u klaar, en bieden u een vooruitstrevende kennis. VeluweRepair, De laptopspecialist in Ermelo!

Ons reparatiecentrum

Ons reparatiecentrum is voorzien van de beste technische gereedschappen om u laptop vakkundig te repareren. Ook worden onze monteurs constant bijgeschoold zodat ze altijd op hoogte zijn van de actuele technieken. Daardoor kunnen wij vaak binnen 1 werkdag uw laptop weer in orde hebben. Ons reparatiecentrum is gevestigd in Elburg, dit ligt niet voor iedereen op de route daarom halen wij u laptop gratis op in de regio Ermelo!

Gratis haal-en breng service

Snelle service

Gemiddeld binnen 1 werkdag gereed
Door ons eigen reparatiecentrum en vakkundige monteurs
is uw reparatie vaak binnen 1 werkdag klaar

Haal-en Breng service

Volledig Gratis

Wij halen u apparaat gratis op en brengen deze ook weer retour

Reparatiecentrum

Met vakkundige monteurs

In ons eigen reparatiecentrum kunnen wij vakkundig u apparaat repareren

Advies

Persoonlijk advies

Wij geven u advies bij het aanschaffen van apparatuur of de mogelijke reparatie opties.

Parkeren

Kan bij ons voor de deur

U kunt bij ons voor de deur parkeren

Ruim assortiment

Van kabel tot laptop
Wij hebben een ruim assortiment computers en randapparatuur
van nieuw tot jong gebruikt

Jong gebruikte Laptop en PC’s

Snelle en krachtige laptops en PC’s voor een mooie prijs met garantie