recycling

Heeft u computer problemen in Hierden?

Heeft u problemen met uw computer in de regio Hierden, VeluweRepair lost al uw computerproblemen op. Wij halen u computer kosten loos op en brengen deze ook weer retour zodat wij de reparatie in ons reparatiecentrum kunnen uitvoeren. Wilt u de computer toch liever brengen dat kan parkeren kan voor de deur, wel vragen wij u een afspraak te maken. Of u computer nu traag is geworden of helemaal niet meer opstart VeluweRepair lost het voor u op. Ook repareren wij defect schermen en leveren wij accu’s en adapters. VeluweRepair is de computerspecialist in de regio Hierden, met een team van specialisten is u reparatie vaak binnen 1 werkdag opgelost.

Waar wacht u nog op? 0525-21 60 09


Waar wacht u nog op?

0525 21 60 09

Ons doel

Ons doel is om u het beste te bieden op het gebied van computers. Dit willen bij graag behalen door het contact met de u erg goed te onderhouden, en u te ondersteunen waar u dit nodig hebt. Ook als wij een van onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en uitgeleverd aan u, dan kan u nog steeds bij ons terug komen als er verdere problemen ontstaan. Wij staan als team altijd voor u klaar, en bieden u een vooruitstrevende kennis. VeluweRepair, De computerspecialist in Hierden!

Ons reparatiecentrum

Ons reparatiecentrum is voorzien van de beste technische gereedschappen om u computer vakkundig te repareren. Ook worden onze monteurs constant bijgeschoold zodat ze altijd op hoogte zijn van de actuele technieken. Daardoor kunnen wij vaak binnen 1 werkdag uw computer weer in orde hebben. Ons reparatiecentrum is gevestigd in Elburg, dit ligt niet voor iedereen op de route daarom halen wij u computer gratis op in de regio Hierden!

Waarom kiezen voor Veluwe Repair

Gratis diagnose

Gemiddeld binnen 1 werkdag gereed

Haal-en breng service

Volledig gratis binnen onze regio

Reparatiecentrum

Met vakkundige monteurs

Advies

Persoonlijk advies

Parkeren

Kan direct bij ons voor de deur

Ruim assortiment

Van kabels tot laptops