Heeft u computer problemen in Harderwijk?

Heeft u problemen met uw computer in de regio Harderwijk, VeluweRepair lost al uw computerproblemen op. Wij halen u computer kosten loos op en brengen deze ook weer retour zodat wij de reparatie in ons reparatiecentrum kunnen uitvoeren. Wilt u de computer toch liever brengen dat kan parkeren kan voor de deur, wel vragen wij u een afspraak te maken. Of u computer nu traag is geworden of helemaal niet meer opstart VeluweRepair lost het voor u op. Ook repareren wij defect schermen en leveren wij accu’s en adapters. VeluweRepair is de computerspecialist in de regio Harderwijk, met een team van specialisten is u reparatie vaak binnen 1 werkdag opgelost.

Waar wacht u nog op? 0525-21 60 09


Waar wacht u nog op?

0525 21 60 09

Ons doel

Ons doel is om u het beste te bieden op het gebied van computers. Dit willen bij graag behalen door het contact met de u erg goed te onderhouden, en u te ondersteunen waar u dit nodig hebt. Ook als wij een van onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en uitgeleverd aan u, dan kan u nog steeds bij ons terug komen als er verdere problemen ontstaan. Wij staan als team altijd voor u klaar, en bieden u een vooruitstrevende kennis. VeluweRepair, De computerspecialist in Harderwijk!

Ons reparatiecentrum

Ons reparatiecentrum is voorzien van de beste technische gereedschappen om u computer vakkundig te repareren. Ook worden onze monteurs constant bijgeschoold zodat ze altijd op hoogte zijn van de actuele technieken. Daardoor kunnen wij vaak binnen 1 werkdag uw computer weer in orde hebben. Ons reparatiecentrum is gevestigd in Elburg, dit ligt niet voor iedereen op de route daarom halen wij u computer gratis op in de regio Harderwijk!

Gratis haal-en breng service

Snelle service

Gemiddeld binnen 1 werkdag gereed
Door ons eigen reparatiecentrum en vakkundige monteurs
is uw reparatie vaak binnen 1 werkdag klaar

Haal-en Breng service

Volledig Gratis

Wij halen u apparaat gratis op en brengen deze ook weer retour

Reparatiecentrum

Met vakkundige monteurs

In ons eigen reparatiecentrum kunnen wij vakkundig u apparaat repareren

Advies

Persoonlijk advies

Wij geven u advies bij het aanschaffen van apparatuur of de mogelijke reparatie opties.

Parkeren

Kan bij ons voor de deur

U kunt bij ons voor de deur parkeren

Ruim assortiment

Van kabel tot laptop
Wij hebben een ruim assortiment computers en randapparatuur
van nieuw tot jong gebruikt

Jong gebruikte Laptop en PC’s

Snelle en krachtige laptops en PC’s voor een mooie prijs met garantie