Heeft u computer problemen in Elburg?

Heeft u problemen met uw computer in de regio Elburg, VeluweRepair lost al uw computer problemen op. Wij halen u computer kosten loos op en brengen deze ook weer retour zodat wij de reparatie in ons reparatiecentrum kunnen uitvoeren. Wilt u de computer toch liever brengen dat kan parkeren kan voor de deur, wel vragen wij u een afspraak te maken. Of u computer niet meer opstart of u computer nu traag is geworden VeluweRepair lost het voor u op. Ook leveren wij software zoals Anti-Virus, Accu’s, Adapters en vervangen wij beeldschermen. VeluweRepair is de computerspecialist in de regio Elburg, met een team van specialisten is u reparatie vaak binnen 1 werkdag opgelost.

Waar wacht u nog op? 0525-21 60 09


Waar wacht u nog op?

0525 21 60 09

Ons doel

Ons doel is om u het beste te bieden op het gebied van computers. Dit willen bij graag behalen door het contact met de u erg goed te onderhouden, en u te ondersteunen waar u dit nodig hebt. Ook als wij een van onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en uitgeleverd aan u, dan kan u nog steeds bij ons terug komen als er verdere problemen ontstaan. Wij staan als team altijd voor u klaar, en bieden u een vooruitstrevende kennis. VeluweRepair, de computerspecialist in Elburg!

Ons reparatiecentrum

Ons reparatiecentrum is voorzien van de beste technische gereedschappen om u computer vakkundig te repareren. Ook worden onze monteurs constant bijgeschoold zodat ze altijd op hoogte zijn van de actuele technieken. Daardoor kunnen wij vaak binnen 1 werkdag uw computer weer in orde hebben. Ons reparatiecentrum is gevestigd in Elburg, dit ligt niet voor iedereen op de route daarom halen wij u computer gratis op in de regio Elburg!

Gratis haal-en breng service

Snelle service

Gemiddeld binnen 1 werkdag gereed
Door ons eigen reparatiecentrum en vakkundige monteurs
is uw reparatie vaak binnen 1 werkdag klaar

Haal-en Breng service

Volledig Gratis

Wij halen u apparaat gratis op en brengen deze ook weer retour

Reparatiecentrum

Met vakkundige monteurs

In ons eigen reparatiecentrum kunnen wij vakkundig u apparaat repareren

Advies

Persoonlijk advies

Wij geven u advies bij het aanschaffen van apparatuur of de mogelijke reparatie opties.

Parkeren

Kan bij ons voor de deur

U kunt bij ons voor de deur parkeren

Ruim assortiment

Van kabel tot laptop
Wij hebben een ruim assortiment computers en randapparatuur
van nieuw tot jong gebruikt