Wilt u uw computer laten controleren?
En denkt u aan een computer APK?
Wij helpen u graag!

Computer APK

U denkt waar is een computer APK nou goed voor? U zou uw computer of laptop in dat opzicht moeten vergelijken met een auto. Die heeft om goed te blijven functioneren ook regelmatig ongeveer 1x per jaar een beurt nodig om te voorkomen dat u met pech langs de weg staat. Zo zou u het ook moeten zien bij uw computer of laptop om deze in goede conditie te houden.

Bij de aanschaf van uw computer, laptop etc. let u vaak op dat het een snel en/of sterk systeem is wat een lange tijd mee kan gaan. Na eenmaal de aanschaf (soms voor veel geld) gaat u er van uit dat deze lang mee zal gaan zonder last te hebben van problemen of traagheid. Door deze gedachten goed wordt het onderhoud vaak vergeten.

Wanneer een systeem dus niet goed wordt onderhouden kunnen er diverse problemen ontstaan, maar ook traagheid. Dit zorgt ervoor dat het systeem dan ook slechter gaat presteren en dus niet meer de prestatie levert zoals de eerste dag na aanschaf van uw systeem. Het is hierom dan ook in uw voordeel om onze dienst Computer APK voor uw computer of laptop uit te laten voeren. Ons advies hierin is om dit toch minimaal jaarlijks uit te laten voeren om zo de beste mogelijke prestaties uit uw systeem te laten halen en ook om zoveel mogelijk te ver komen dat uw computer of laptop onverwacht ermee ophoud.

Wat wij bij Veluwe Repair doen is uw computer of laptop te controleren op diverse punten. Onderstaand een greep uit de punten die wij tijdens de APK controleren.

  • Veiligheidscheck (Tijdens dit punt controleren wij u systeem of het nog een veilig systeem is om op te werken en kijken wij ook of er verbeteringen mogelijk zijn voor uw systeem op het gebied van veiligheid)
  • Updates (Controle of de laatste stabiele updates van het besturingssysteem en van de drivers zijn geïnstalleerd )
  • Opschonen (Hierbij schonen we de tijdelijke bestanden op die gemaakt worden tijdens het gebruik van het systeem. We ruimen alleen de tijdelijk werk bestanden van het besturingssysteem of applicaties op en niet uw eigen opgeslagen bestanden)

Na dat wij de Computer APK is uitgevoerd doen wij als laatste check of het systeem weer optimaal functioneert. Standaard maken wij na het uitvoeren van de APK de buitenkant van uw systeem schoon. Na het schoonmaken en testen van het systeem door ons van Veluwe Repair is deze weer helemaal klaar voor gebruik.

Mochten wij er tijdens het controleren van het systeem erachter komen dat er iets mis is en reparatie benodigd heeft dan zullen wij altijd eerst contact met u opnemen. In dit contact geven wij u een prijs indicatie van wat het kost met daarbij de vraag voor welk maximaal bedrag wij mogen repareren. Wij gaan pas na uw akkoord over tot reparatie zodat u niet onverwachts een hogere rekening krijgt.

Ons streven bij het uitvoeren van de computer APK is om een goed systeem terug te leveren met u als een tevreden klant.